Dakrenovatie
Betondakpannen.be biedt met haar gamma betonnen dakpannen diverse mogelijkheden uw dak kwalitatief gemakkelijk en zeer budget vriendelijk te renoveren. Heeft u last van lekkages, wenst u uw woning te isoleren of visueel te verbeteren neem dan contact met ons op.

Energie renovatie
Uw woning energie zuiniger maken door het dak te renoveren? Onze beton dakpannen zijn perfect toepasbaar op de meest voorkomende isolatieplaten/systemen. Iedere situatie is uniek en de mogelijkheden zeer divers wij begeleiden u graag naar de beste oplossing.

Visuele renovatie:
Is uw dak momenteel gedekt met sneldek beton dakpannen van bijvoorbeeld de oude dakpan fabrikanten GIT TEEUWEN – RBB- Lafarge, Van Cauwenbergh en kan deze op grondige opfrisbeurt gebruiken?

Indien uw dakbeschot en panlatten nog in een goede staat zijn kunt u de modellen Mecklenburger en Palema S na het verwijderen van de oude dakpannen direct op de bestaande latten plaatsen.
Vraag naar de mogelijkheden voor uw woning.

Dak inspectie
In samenwerking met ons netwerk professionele dakwerkers in Belgie / Nederland bieden wij een gratis inspectie mogelijkheid aan waarop uw dak worden onderworpen aan de volgende kwaliteitsaspecten:

  • Algemene hoedanigheid van het dak
  • Onderdak/houtwerk
  • Kwaliteit van de bestaande dakpannen
  • Kwaliteit van de nokvorsten
  • Kwaliteit van de aansluitingen bij de dakgoot, schoorsteen en andere dak onderbrekingen.

Hieruit volgt een analyse met de status van uw dak en indien noodzakelijk een advies welke actie punten op korte en lange termijn de aandacht verdienen.
Informeer naar uw mogelijkheden voor een gratis inspectie

[rev_slider alias=”renovatie”]